Remeha Avanta E6 storing : 5 essentiële tips

R

Remeha Avanta E6 storing

Als u te maken heeft met een Remeha Avanta E6 storing, kan dit duiden op ongewenste vlamvorming. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte ontstekingstrafo of een defecte automaat.

  1. Om te controleren of de ontstekingstrafo defect is, moet u de weerstand meten tussen de aansluitingen van de trafo. Als de weerstand niet binnen het normale bereik valt, kan de trafo defect zijn. Een professionele monteur kan de ontstekingstrafo vervangen en ervoor zorgen dat de vlamvorming weer normaal is.
  2. Een defecte automaat kan ook zorgen voor ongewenste vlamvorming en een Remeha Avanta E6 storing veroorzaken. Om te controleren of de automaat defect is, moet u de spanning meten die de automaat ontvangt. Als er geen spanning aanwezig is, kan de automaat defect zijn en moet deze worden vervangen door een professionele monteur.
  3. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen als u te maken heeft met een Avanta E6 storing als gevolg van ongewenste vlamvorming. Door de ontstekingstrafo en/of de automaat te laten controleren en vervangen door een professional, kunt u ervoor zorgen dat uw CV-ketel veilig blijft functioneren en verdere schade wordt voorkomen.
  4. De oorzaak van een E6 storing is ofwel een defect ontstekingstrafo, dan wel een automaat defect.

Volg deze eenvoudige stappen om de Remeha Avanta E9 storing op te lossen en je verwarmingssysteem weer in topconditie te krijgen.

Remeha Avanta E6 storing

Voeg opmerking