Remeha Tzerra Ace A02.06 storing : Opgelost!

R

Remeha Tzerra Ace A02.06 storing

Als u een storing op uw Remeha Tzerra Ace A02.06 ketel heeft en wordt gewaarschuwd dat de waterdruk lager is dan de minimale vereiste druk, dan is het zeer waarschijnlijk dat de waterdruk van uw cv-ketel te laag is. Om Tzerra Ace A02.06 op te lossen, moet u de waterdruk controleren en indien nodig bijvullen. Zo zorgt u ervoor dat uw Remeha Tzerra Ace-ketel optimaal blijft werken.

Het bijvullen van de waterdruk van een Remeha Tzerra Ace cv-ketel is een relatief eenvoudig proces dat u zelf kunt uitvoeren. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

  1. Schakel de ketel uit en laat deze afkoelen voordat u begint.
  2. Zoek de vulkraan van de ketel. Deze bevindt zich meestal aan de onderkant van de ketel, in de buurt van de waterleiding.
  3. Sluit de vulslang aan op de vulkraan van de ketel en open vervolgens de waterkraan om de slang te vullen.
  4. Draai de vulkraan van de ketel open totdat de waterdruk de juiste waarde bereikt. Raadpleeg de handleiding van uw ketel om te weten welke waterdruk de juiste is voor uw model.
  5. Draai de vulkraan van de ketel weer dicht en koppel de vulslang los van de kraan.
  6. Controleer of de waterdruk op de ketel op de juiste waarde blijft. Indien nodig kunt u het proces herhalen.
  7. Schakel de ketel weer in en controleer of de storing is verholpen.

Om het probleem op te lossen, moet je eerst de oorzaak van het probleem achterhalen. Dit kan inhouden dat je de watertoevoer controleert, de waterdruksensor vervangt of de waterdruk in het systeem herstelt.

Remeha Tzerra ace A02.06 storing